Contract, Rental, Support. The works.

Wij zijn Van Tunen, een derde-generatie familiebedrijf in kust- en oeverwerken, baggerwerken, grondverzet en mijnbouw. Onze opdrachtgevers? Internationaal opererende bedrijven in de baggerindustrie, grondverzet, mijnindustrie, maar bijvoorbeeld ook de maritieme sector.

Onze waarden, onze aanpak

Van Tunen is wereldwijd actief. We danken onze positie aan hard werken, enorme inzet en doorzettingsvermogen. Sinds onze oprichting worden wij gedreven door het leveren van service, kwaliteit en veiligheid. Integriteit, wederzijds respect en een sterke toewijding vormen de pijlers van onze samenwerkingsverbanden: we delen nog net zo graag als vijftig jaar geleden onze kennis, vaardigheden en ervaring met onze opdrachtgevers, waar ook ter wereld. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit, samen met onze aantoonbare innovatiedrang, precies is wat ons onderscheidt.

Onze organisatie

Bij Van Tunen werken we continu aan het leveren van optimale service aan onze internationale klanten. Daarom hebben we onlangs ons bedrijfsprofiel en de opzet grondig herzien. Het resultaat? Een toekomstbestendige, heldere en complete bedrijfsstructuur die optimale (kosten-)effectiviteit in al onze afzonderlijke activiteiten zekerstelt:

Van Tunen Group

Van Tunen Contract                – Uw projecten in de beste handen
Van Tunen Rental                    – (Groot-)grondverzet materieel voor al uw werkzaamheden
Van Tunen Support                 – Iedere uitdaging onder controle

Van Tunen VTTD                     – Uw (groot-) grondverzetmaterieel in topconditie 
Van Tunen Trading                  – Verkoop van materieel en materiaal voor elk project

Wist u dat:

  • wij in 2000 de allereerste exclusieve Triple, ook bekend als de 120T Long Reach Excavator , hebben ontworpen? Tegenwoordig hebben wij meer dan tien van deze krachtpatsers met een bereik tot wel 21 meter in ons assortiment;
  • wij, naast het zware materieel als graafmachines en bulldozers, ook aanvullend materieel leveren zoals generatoren, lichtsets, werkplaatsen en transportbanden?
  • wij ons eigen prijsbeleid hebben ontwikkeld en zo Best for Project-verhuurtarieven kunnen garanderen?
  • wij – hoewel wij vooral actief zijn op projecten in landen buiten Europa zoals de Bahama’s, Qatar, Soedan, Verenigde Arabische Emiraten, Guatemala, etc. – nog steeds onze plaatselijke onderhouds- en reparatieservice in Nederland hebben, VTTD?
historie

Meer informatie? Offerte?

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul dan uw gegevens in, na ontvangst van uw bericht streven wij ernaar deze binnen 24 uur te behandelen.

Start typing and press Enter to search