U vraagt, wij leveren

Van Tunen Verhuur Oplossingen is de beste keuze voor het leveren van internationaal benodigd materieel van topkwaliteit. Waar dan ook, wanneer dan ook: u kunt op ons bouwen voor al uw (zwaar) materieel en de daaraan gerelateerde technische en projectondersteunende diensten.

Alles voor een veilige en efficiënte project uitvoering

Wilt u zwaar materieel huren? Van Tunen biedt u een ruim aanbod hoogwaardig materieel: hydraulische graafmachines, wielladers, bulldozers, dumptrucks en nog veel meer. Veilig, uitstekend onderhouden en beschikbaar voor zowel kortere als langere tijd – alles om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Dit geldt ook voor alles wat u verder nodig hebt voor uw project. Wij bieden een breed assortiment hulpmaterieel en accessoires: van generatoren, brandstoftanks, lichtsets, mobiele werkplaatsen en HDPE en aluminium werkboten tot kleinere machines zoals walsen, gespecialiseerde handgereedschappen en veiligheidsattributen. Ook voor mobiele voeders, transportbanden, mobiele zeven en vaste transportbanden bent u bij Van Tunen aan het juiste adres. Perfect voor steengroevewinning en steen- en steenkoollogistiek.

Topkwaliteit, scherp geprijsd

Bij Van Tunen staan we garant voor topkwaliteit, scherpe prijzen en een grote klantbetrokkenheid. Anders dan bij onze concurrenten, voeren we ons eigen prijsbeleid en kunnen daardoor onze klanten zeer voordelige verhuurtarieven aanbieden. Omdat we vinden dat onze klanten dat verdienen. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Klik op een van de onderstaande items om de pdf’s te downloaden

Meer informatie? Offerte?

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul dan uw gegevens in, na ontvangst van uw bericht streven wij ernaar deze binnen 24 uur te behandelen.

Start typing and press Enter to search