05/2020 Deme Leiden – Rijnland route VvdW

Wat velen niet weten is dat Van Tunen ook sterk vertegenwoordigd is wanneer het gaat om kleiner machines dan waar wij bekend om staan. In dit geval onze Caterpillar 330 en Caterpillar 340 in the picture.

Het afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om goede relaties met onze klanten op te bouwen, en een van deze fijne klanten is Vries & van der Wiel. Sinds een tijdje hebben wij onder andere deze twee leuke machines in de verhuur zitten. Deze ‘jongens’ reizen met de rest van de floot van Vries & van der Wiel mee, van het ene leuke project naar het andere.

Momenteel zijn ze te vinden op de Rijnland route. Dit project biedt straks een nieuwe wegverbinding tussen Katwijk, via de A44, en de A4 bij Leiden. Alles over dit gave project is te lezen op : https://rijnlandroute.nl. De activiteiten waar onze machines voor worden ingezet zijn enorm divers, van het graven van bouwkuipen tot het trekken van taluds, van het assisteren bij het leggen van beton platen tot het opdraaien van depots. Een enorm diverse leuke opdracht dus!