10/2016 Machinisten Training – Midden Oosten

Deze maand is onze Support Afdeling afgereisd naar het Midden Oosten om daar machinisten op te leiden op een mooi maar complex project met de hoogste standard aan veiligheidseisen. Twee Van Tunen Trainers hebben lokale machinisten geobserveerd, getraind en examen af laten leggen op het project van onze klant.

Het doel van deze training is voornamelijk om machinisten bewust te maken van alle veiligheidsaspecten en gevaren op site waar zij (mede-)verantwoordelijk voor zijn.  Naast dit, is het doel om machinisten te trainen er zeker van te weten dat de Van Tunen machines en de machines van de klant juist bestuurd worden. Met name de stilstand van equipment en schade-incidenten te verlagen en natuurlijk het verbeteren van productie en brandstofverbruik.

Begin 2016 is Van Tunen dit programma gestart, ook al is dit programma net geboren, dit was niet de eerste keer dat wij machinisten opleidingen hebben verzorgd. Na twee weken op site, zijn ons trainers voldaan naar huis gegaan om vervolgens alweer twee keer terug te keren naar het project. Uiteraard om zeker te weten dat oude gewoontes van machinisten niet terugkeren.

Heeft uw project ook wat verbetering nodig ten aanzien van operationele kwesties? Spreekt dit programma u aan? Informeer dan naar de mogelijkheden, uitleg over het programma of wellicht zelfs een volledige offerte op maat voor uw project.