12/2019 Onder water slopen in Hanstholm Denemarken – Kingo Karlssen A/S

Het afgelopen jaar is het vast niet ontgaan dat een van onze grootste krachtpatsers, Caterpillar 6015B Triple boom keihard heeft gewerkt in oa Hanstholm Denemarken. Maar ondanks dat deze grote jongen de show stal, heeft ook onze Caterpillar 390 double boom hier ook aardig wat werk verzet.

Het kleinere broertje van, had een uitdagende klus onder zijn hoede. Het slopen van havenpieren, die door grote caissons vol met ongelooflijk sterk beton zijn gebouwd tot 11,5 meter.. onder water! Aan onze machine hing, uiteraard een van de grootste uit zijn soort, een HB7000 hamer. Een grote jongen van ruim 7ton, die dankzij de kracht van onze machine met gemak de sloopwerkzaamheden kon handelen.

Een uniek project voor een nog uniekere klant. Kingo Karlssen is marktleider in Denemarken wanneer het om ‘groen werken’ gaat. Praktische alle materialen die door hun handen gaan, worden gerecycled en opnieuw ingezet. Innovatief, groen en helemaal anno nu! Wij zijn trots om een klein stukje te hebben bijgedragen aan een milieubewust project.